Privatlivspolitik

 

Her kan du læse om privatlivspolitikken hos yogaforloeb.dk v/Malene K Pedersen og din behandling af persondata.

 

 

Behandling af persondata

 

Når du er her hos yogaforloeb.dk, indsamles der i forbindelse med Yoga og behandling personfølsom data om dig, blandt andet i form af helbredsmæssige oplysninger. De oplysninger du videregiver bliver brugt til relevante handlinger i forbindelse med dine henvendelser og forløb. Det kan eksempelvis være i forbindelse med dialog om booking af tid og oplysninger der behandles i forbindelse med dit yogaforløb. Formålet med databehandlingen er, at bedst muligt kunne støtte dig i din yoga og/eller behandlingsforløb, sikre en høj kvalitet, samt administrere bookinger, sende faktura m.m.

 

Hvis du tager henvendelse på vegne af en anden person, bør du sikre dig, at dette sker i overensstemmelse med vedkommende og at vedkommende gøres opmærksom på denne privatlivspolitik. Ved medlemer/klienter under 18 år skal dette accepteres af værge eller forældre.

 

Dine persondata gemmes i maksimalt 2 år fra seneste aktivitet. Dette sker for at undgå, at du skal starte forfra med personlig data, samt opstartssamtale med informationsindsamling ved behandling, såfremt du ønsker at genoptage forløbet på et senere tidspunkt. Herudover er der andre juridiske forpligtelser der gør, at udvalgte persondata skal lagres i noget tid efter forløbet, eksempelvis regnskabsloven.

 

Oplysninger der behandles:

 

De persondata og andre oplysninger du videregiver, er de oplysninger som bliver behandlet og gemt. Dette kan blandt andet være (men er ikke begrænset til): navn, køn, alder, adresse, kontaktoplysninger, oplysninger om kropsligt helbred og livsudfordringer, oplysninger fra og om dine forløb.

 

Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod databehandlingen:

 

Du kan til enhver tid gøre indsigelse over for databehandlingen. Dette gør du ved at kontakte os skriftligt. Herved vil al persondata der ikke længere skal benyttes til et lovligt formål blive slettet. Oplysninger der er lovpligtige at fortsat lagre, såsom persondata tilknyttet fakturaer, vil fortsat være lagret efter gældende lovgivning.

 

Tavshedspligt:

Der er som med alle andre behandlere & terapeuter, til hver en tid tavshedspligt af private forhold ved hvert forløb.

 

 

Upload af billeder fra undervisningen

 

Billeder der tages:

 

I nogle tilfælde vil der blive spurgt om at få taget billeder i nogle af klasserne til SoMe brug til inspiration for andre og indblik i klasserne til for potentielt nye kunder at se.

Disse billeder vil blive offentlig gjort på Instagram & Facebook og evt hjemmeside til brug af markedsføring.

 

Billeder vil altid været udgivet med tilladdelse fra medlemmerne.

 

Du kan til enhver tid få fjernet dine billeder, såfremt du skulle fortryde offentliggørelse af disse. Dette gør du ved at kontakte os skriftligt.  Oplys hvilket billede/-r du ønsker fjernet. Herved vil billederne blive slettet hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

& tilmeld dig vores NYHEDSBREV

Copyright @ YogaForløb 2018 All Rights Reserved.