Historien bag YogaForløb

 

I mange år mærkede jeg irritation over at yoga skulle være så dyrt. Hvis du endelig skulle have yoga der var til at betale, hed det aftenskolerne hvor du bandt dig til, at købe fx 10 gange til en fast pris - også selvom du ikke kom måske 3 af gangene.


Flere gange oplevede jeg også hvordan yogaklasserne var meget højtidlige i et sprog der var svært at forstå og hvorfor det aldrig helt blev forklaret hvorfor vi gjorde som vi gjorde - eller blev irættesat for ikke at stå korret eller "perfekt" i en stilling. Til trods for skader i min krop der gjorde det umuligt at følge læreren.


DERFOR har det længe været en drøm om at skabe mit eget og vise folket at yoga er og kan være for alle - også selvom du aldrig har været smidig eller prøvet det før.


Som Psykomotorisk Terapeut i min yogaundervisning har jeg unikke redskaber der møder kroppen nøjagtig der hvor den er og tager det holistiske menneskesyn med ind i yogaen med en stor forståelse for vores forskellighed og ikke mindst forskelligheden af vores kroppe.


Yoga er alle mands eje og det må også gerne være uhøjtidlig, så hos YogaForløb er du garanteret humor, kærlighed og rummelighed af og med dig i din yogapraksis.

Derudover så er priserne til at betale til nøjagtig det behov du har!

Kh. Malene K Pedersen

Din yogalærer og psykomotoriske terapeut hos dit

Følg os på Facebook

& tilmeld dig vores NYHEDSBREV

Copyright @ YogaForløb 2018 All Rights Reserved.