Dine Yoga Lærere

Dine Yogalærere hos

Dit YogaForløb

Malene K Pedersen

 

  

Professionsbachelor som Psykomotorisk Terapeut 2015, University College Copenhagen

Uddannet Yogalærer v/ [jo:ga] ApS 2017, svarende til 200TT hhv. Yin & Vinyasa

Efteruddannet Yin yogalærer 2018 v/ Yvonne Hansen

Uddannet Clairvoyant 2016 v/ Maya Fridan Clairvoyanceskole

Malene K Pedersen er født i 1988 i Frederikshavn

 

Stifter af

YogaForløb - yogaforloeb.dk 2018

Nuét Denmark - nuet-denmark.dk 2020

 

Malene har været selvstændig siden 2016 som Psykomotorisk Terapeut og Yogalærer siden 2017

 

"Jeg ELSKER at undervise i yoga og fordybe mig i nuét med mine medlemmer. Det at de har valgt sig selv til, er en gave at kunne få lov at være en del af"

- Malene K Pedersen

Malene bruger særlig fordybelse omkring skærpet nærvær gennem meditation/mindfulness, åndedræt og kropsbevidsthed i sin undervisning.

 

"Når vi vælger at lytte til åndedrættet og sanse vores omgivelser, så er det her magien opstår. For her er hverken fortid eller fremtid, kun nuet. Og nuet er i sandhed magisk. Det er når vi tør hengive os til livets evige flow i tillid, at miraklerne opstår". Alt er som det skal være, når vi tør at lytte og være os selv tro. 

- Malene K Pedersen

Malene har dyrket yoga siden hun var ca. 18år

 

"Dengang forstod jeg ikke præcist hvad det var yogaen gav mig. I dag ved jeg at det var og stadig er, et rum hvor jeg kun skal være noget for mig selv. Det er kun mig selv og min krop jeg skal forholde mig til. Jeg får lov til at fordybe mig og gå på opdagelse med min krop og mit sind i kropsbevidsthed og nærvær. En gave vi for længst har glemt, men som flere får åbnet op for. Yoga er her jeg finder tilbage til mig selv"

- Malene K Pedersen

Christina L. Seidelin

 

  

Professionsbachelor i Sygepleje 2002, Hvidovre Sygeplejeskole 

Uddannet Yin Yogalærer 2021 v/ Anne Goncalves

Mindfulness instruktør 2020 v/ Mindulness Akademiet

Christina er født i 1974

 

Yin yogalærer hos YogaForløb

 Udover yoga arbejder Christina til dagligt som sygeplejerske med smertepatienter hvor hun integrerer sin naturvidenskabelige viden sammen med den mere alternative tilgang.


Christina elsker friheden der opstår gennem bevægelse

 

”Jeg elsker magien der opstår i fællesskabet omkring yoga og meditation og jeg sætter en stor ære i at få lov at undervise andre til mere nærvær og opmærksomhed. Jeg har altid haft stor interesse for kroppen og jeg elsker bevægelse og den frihed det bringer med sig.”

- Christina L. Seidelin

Christina fandt sig selv gennem yoga

 

”Jeg stiftede bekendtskab med yoga og mindfulness tilbage i 2014. Ved Mindfulness og yoga fandt jeg tilbage til kernen af, hvem jeg er og ikke mindst gerne vil være. Min egen rejse har været grundstenen til at vise vej og guide andre.”

- Christina L. Seidelin